Lukijat

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Aloituksia . . . . .

Aloitin eilen neulomaan itselleni villapaitaa, 3 oikein, 2 nurin- neuloksena. Tavoiteena sellainen takamuksen peittävä, reiluhko, suloisesti lämmittävä paita.
Taitaa vaan ennättää tulla ensi talvenkin pakkaset ennen kuin paita on irti puikoista.
Laskin nimittäin tuossa huvikseni, että puolessa tunnissa neule edistyi noin 2 senttiä. Tähän yhtälöön kun lisää sen minimaalisen ajan mitä arkisin ennättää ( lue: jaksaa töitten jälkeen!!!  ) neuloa, niin eipä valmista kovin joutuin tule.
No hällä väliä .... valmistuu sitten jossain vaiheessa. Ja varmaan aina jotain sukkaa yms. pukkaa puikoille välilläkin ;)

Olen tilannut nuo langat varmaan jo lähemmäs pari vuotta sitten"Pinaattitunikoita" varten.
"Pinaattitunika"


Aniliinin tein ja paljon olen tuota pitänyt, mutta alkoi jotenkin tuntua, että ei kuitenkaan enää toista samalla mallilla. Nytpä ei sitten violettia olekaan riittävästi pelkästään käytettäväksi tuohon puseromalliin, joten lisäilen  tähteeksi jäänyttä aniliinia sinne sun tänne... 


Nyt on sitten aloitus kirjattu blogiin muistiin. Aika näyttää, milloin voi tuulettaa valmistumista....

Eilen kyllä tuo nuorimmainen totesikin, ettei se hänen toivomansa torkkupeite taidakaan koskaan valmistua ......
Myönnän, ettei paloja ole vielä kuin reilu kymmenen :(


7 kommenttia:

 1. Onnea "hyvälle alulle"!
  Ja kuopuksen torkkupeittokin aivan varmasti valmistuu :)
  Tsempit!!
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa ollut taas torkkupeitto tarpeen, kun piti töiden jälkeen ottaa unet sohvan sopukoissa. Kyllä uni maistoi hyvälle aikaisen herätyksen jälkeen.

   Poista
 2. Jotkut työt alkavat yhtäkkiä sujua, vaikka aluksi tuntuu etteivät ne etene ollenkaan. Ehkä kotitonttu käy neulomassa niitä yön aikana salaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töiden jälkeiset unet otettu, nyt koiran kanssa lenkille, sit saunaan ja josko sen jälkeen jaksaisi edes sen pari senttiä viputtaa puikkoja ;)

   Poista
 3. Oi miten herkullista lankaa! No pari senttiä illassa on puserossa ihan kiitettävästi. Älä turhaan vähättele siellä. Ne ajat on menneet kun töistä tullessa sai koko illan tikuttaa eikä ollut mitään velvollisuuksia pahemmin ;) Ehkä sitten taas eläkkeellä ehtii heilutella puikkoja...silleen urakalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nuorempana jaksoikin enemmän töitten ohella tai sitten tämä nykymaailman työrubeama vaan vaatii enemmän tekijöiltään ja ottaa mehut pois....

   Poista
 4. Onpa kaunista tulossa. Ihastuin myös tuohon pinaattitunikaan. Todella kaunis.

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)