Lukijat

lauantai 2. helmikuuta 2013

Tortillatarpeet uusiokäytössäTässä "levyn lastaus" meneillään....
Olipa joku myyntiedustaja antanut kivan vinkin kaupan esittelypöydän ääressä tyttärelleni:
Tilkkanen rasvaa kuumalle pannulle, tortillalevy siihen ja päälle erilaisia täytteitä. Ylimmäksi joko juutoraastetta tai juustosiivuja ja koko komeus peitetään toisella tortillalevyllä. Kun juusto on sulahtanut ja pannua vasten oleva levy saanut väriä, koko helahoito kiepsautetaan pannulla toisin päin paistumaan. Tosi hyvänmakuinen lopputulos!!!

 

Oiva kikka käyttää vaikka edellisen päivän tortillan teosta jääneet tähteet tällä tavoin. Periaatteessa samat raaka-aineet, mutta pannulla kuumentamalla tulee kuitenkin ihan eri makuinen :)
Tykästyin kovasti tähän versioon. Jatkossa pitää ihan tarkoituksella tehdä hieman isompi satsi tortillan täytteitä, niin saa seuraavan ruuan taas helpolla.
Meillä oli noissa tällä kertaa mm. salsakastiketta, jauhelihaa, tomaattia, paprikaa, ranskankermaa, punasipulia, Aromat-maustetta ja juustosiivuja.p.s. Matkalaiset ovat jo palailemassa reissultaan :)
Tänään ovat lentäneet Goalta takaisin Delhiin ja majoittautuneet lentokenttähotelliin ja maanantaina saapuvat takaisin Suomeen :D :D :D.
On tämä nuorten reissu niin paljon pyörinyt kuukauden ajan melkein joka hetki ajatuksissa, että itku varmaan pääsee, kunhan saan heidät taas haliotteeseen ;)


Tervetuloa  Ryppyräätäli seurailemaan kuulumisiani :) !!!

..... Ja Tikutinkin on tullut: Moikka moi ja tervetuloa :) !!!


2 kommenttia:

 1. Hei Aikku, ja kiva kun eksyit minun blogiini !
  Täällähän saakin ainakin silmillään vatsansa täyteen.
  Pitää vielä katsoa mitä muuta täältä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei :)
   Piipahdinkin äsken uudestaan luonasi lisää lueskelemassa.

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)