Lukijat

torstai 24. tammikuuta 2013

Jäällä

 Pääsin tänään hyvissä ajoin töistä ja kävin koiruuden kanssa jäällä käveleksimässä. Oli kunta ajanut jäälatuverkoston kuntoon :) .
Aikaisempina vuosina olen mielessäni purppassut, että eikö sitä voisi samalla tampata jonkin kulkureitin kävelijöillekin, kun nuo ladut vievät saariin, joissa mukavat retkievästelymahdollisuudet. Jos en nyt ihan pieleen aavistele, niin tuo perinteisen ja hiihtotyylin latupohjan viereen ajettu ura saattaisi ollakin vaikka meitä kävelijöitä ja koirien kanssa tassuttelijoita varten. Olisipa kiva!
Pitkäkuono se jaksaa tonkaa hangessa! On aina kuin mikäkin lumimies, kun pää nousee hangesta tutkimuspuuhista.
Iloinen ja virkeä tuo hurvelo on ja turkki kiiltää, mutta syö nykyisin kamalan huonosti. Paino on tippunut kaksi kiloa.
Koiraelämästä, kun ei ole ennen tätä kokemusta, niin pitääköhän tässä alkaaa olla jo huolissaan? Joko minun pitää käyttää karvakasa näytillä lääkärissä vai voiko tuollainen olla jotain "mielenosoitusta"? On aloittanut myös takapihan aidan luona uutena piirteenä ulvomisen "kukkuru-kuu".... Liekö nämä siis tyttöystävän kaipuun merkkejä ;)???


5 kommenttia:

 1. Minkäs ikäinen tuo kaveri on? Ilmeisesti ei ole steriloitu, joten kauempanakin asuvien tyttökoirien juoksut saattavat häiritä ruokahalua. Jos huono syöminen jatkuu viikkoja, kannattaa käydä eläinlääkärillä varmistamassa ettei ole mitään sairautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiruli on 2½ - vuotias ja pallit on paikoillaan ;. Kyllä minäkin veikkaan, että tyttöjutut on tässä taustalla, kun muuten näyttää kaikki olevan ok.

   Itseasiassa, tuon kirjoituksen jälkeen kaksi viimeistä ruokintakertaa on tuo pitkäkuono syönyt hyvin. Josko tämä tästä tasoittuisi.....

   Poista
 2. Voipi olla että Vilillä "naishuolia"
  OOn kuullut et jättävät syömättä ja ovat ihan outoja jonkin
  Terveiset Kessulta

  VastaaPoista
 3. vähän jäi lause kesken siis -jonkin aikaa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellurei :)
   Terkkuja Kessullekin!!!!
   Joko sulla vapaat häämöttää vai joko olet siirtynyt pintakäsittelyhommien pariin kokopäiväisesti?

   t. Vesitornin seudun tööttäilijä ;)

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)