Lukijat

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Syksyn kirkkautta

Aamu- ja iltalenkkien aikaan on tähän aikaan vuodesta jo heijastinten tarve koirulin kanssa ulkoillessa. Pentuna yritettiin totutella marketista ostettuun heijastinliiviin, mutta se oli jotenkin niin kahiseva, että liivin pitämisestä ei tullut kerrassaan mitään, kun koira pyöri aina vaan itsensä ympäri ja yritti päästä liivistä eroon. Viime syksynä ostin Musti&Mirristä pantaan laitettavan valon . Oli hyvä ja kirkas, - erottui myös paksuturkkisen koiran turkin syvyyksistä -, mutta jonkun kerran sitten oli valoa vissiin tullut kierrettyä liikaa auki ja se oli pudonnut jollain metsäreissulla - jäi vaan kanta jäljelle. Sen verran kallis lamppu oli, ettei samanlaista raaskittu enää toista ostaa tilalle. Lopputalveksi kiinnitettiin pantaan nippusiteellä tavallinen otsalamppu. Sekin kyllä ajoi ihan hyvin asiansa.

Eilen ostin kauppareissulla paremman Hurtta heijastinliivin. Koira ei ollut mukana, mutta jos ostos olisi ollut täysi fiasko, niin olisin saanut sen palauttaa.
Kahden käyttökerran kokemuksella tuntuu, että ostos oli hyvä: koira antaa liivin olla hyvin ( se istuu napakasti, eikä kahise) ja heijastavuus on tosi hyvä. En minä muuten koiran "pukemisesta" innostu, mutta tuo pimeällä näkyminen on mielestäni tärkeää - niin ulkoiluttajalla kuin koirallakin!
Tuossa yläpuolisessa kuvassa näkyykin, miten hyvä heijastusteho liivissä on :)

 Tänään piti ottaa itseään niskasta kiinni ja pestä lopulta ikkunat! Keväällä pesin kolminkertaisista ikkunoistamme kaikki pinnat, mutta nyt selvisin pelkillä ulko-ja sisäpinnan pesuilla. Ei tuollainen pesu edes kamala homma ole, mutta se, että saa itsensä urakkaan ryhtymään, vaatii hieman ponnistelua .....
 

Nyt on sitten ikkunat kirkkaat ja olohuoneeseen vaihdoin samalla tummemmat verhot. Syksy ja kynttiläaika alkakoon :)

                                          p.s  Tervetuloa lukijakseni Minna :)!

3 kommenttia:

 1. Ei meilläkään ole koskaan koiria puettu, mutta heijastimet ovat ahkerassa käytössä. Nykyisellä koiralla on sekä heijastinpanta että -liivi ja minulla pimeällä heijastinten lisäksi vielä otsalamppu. Halpa henkivakuutus :)

  VastaaPoista
 2. Entäs neulomokengät, onko hyvät? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh - onpa kiva huomata, että sinä täällä :) :) :) <3
   Neulomokengät odottelee vielä ilmojen viilenemistä, mutta pohjalliset vaihtuu päivän ja tilanteen mukaan kengistä toisiin.

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)