Lukijat

tiistai 11. syyskuuta 2012

Positiivisten mietteiden päivä Valmistuihan se ensimmäiselle sukalle pari! Olen tehnyt muutamat sukat aiemmin samalla mallilla ja tykkään kovasti ohjeesta / mallista.
 Onneksi nämä sukat eivät olleet ensimmäiset tuolla mallilla, sillä olisin saanut väärän tuntuman koko mallista. Raitalankaan ja yksiväriseen malli passaa hyvin, mutta Novitan Polkka on aivan liian kirjava tähän pitsineuleeseen. Kuvio ei päässyt lainkaan oikeuksiinsa! Oppia ikä kaikki..... mutta toivottavasti lämmittävät kuitenkin saajaansa. Lämpimiä ajatuksia niihin on neulottu.


Susi kyseli aiemman postauksen kommentissa mistä näihin löytyy ohje?? Ohje on syksyn 2011 Novita lehdessä.
Näissä aiemmin, samalla ohjeella tehdyissä sukissa erottuu mielestäni mallikuvio paremmin. Sama kuvio toistuu sekä edessä että pohkeen takana.

         Ilmat alkaa viilentyä ja olisi tarvetta uusille lapasillekin....

Puikoilla nyt :)
Novitan keskustelupalstalla, Neulomossa, on monia ihania, klubilaisten suunnittelemia malleja - muutakin siis kuin lapasia. Tästä vehnälyhdemallista tykkään kovasti! Malli on nimimerkki "Mammukka ja tytöt" suunnittelema. Lankana näissä kaksinkertainen Novitan Luxus Alpaca-lanka.

Jälleen kerran Novita on poistanut valikoimistaan  langan, josta olisi ihanaa neuloa:oikein pehmeä ja lämmin lanka. En oikein pidä firman tyylistä tuoda / poistaa lankalaatuja sekä värejä vähän päästään.
Novitan lehtien hyödyntäminenkin tulee hankalaksi, kun ohjeen mukaista lankaa ei sit vähän ajan päästä olekaan enää saatavilla.Tänään on tullut monesta asiasta hyvä mieli:
* Sain yhden pienen tytön isosta, isosta halista & lapsen vilpittömästä kysymyksestä tavatessamme hyvän mielen. Meillä on ollut ikävä toisiamme! Monta muutakin jälleennäkemisen halia on tänään vaihdettu käytyäni entisellä työpaikallani.

* Esikoispoika on palaillut kertausharjoituksista ja piipahti kotona. Niin pahkeisen ikävä on ollut häntäkin!

* Tyttären äänenkin olen kuullut tänään puhelimessa :).

* Nuorimmaisella oli oikomishoitotarkastus. Uuttera niskavedon yms. väkkyröiden pitäminen on kannattanut. Ennen kojeita piti pitää 14-15h / vrk ja nyt jatkossa systeemit viritellään enää öiksi. Kymmenen pistettä ja papukaijan merkki tunnollisesti hoitojaan tehneelle!


On ne nuo omat lapset vaan niin rakkaita, 
ettei sitä pysty edes sanoiksi muokkaamaan 
<3 <3 <3  

* Omakin hammaslääkärikäynti sujui mieluisissa merkeissä. Kaikki hyvin ja tarkastusväliksi riittää kaksi vuotta.

* Kuulin tänään - kuin myös aina silloin tällöin ennenkin, että monia minulla oikeasti tuttuja sivullani suht' säännöllisestikin vierailee. Mokomat yritätte "salaisesti, mitään virkkamatta" täältä poistua ;). Tosi Kiva, kun käytte - ja kiva olisi, jos joskus vaikka ette niin salaisesti poistuisikaan :)
                             

        Mukavaa, 
positiivista viikon jatkoa
 itsekullekin - ihan kaikille 
täällä piipahtaville :)! 

Ja nyt positiiviseti koirulin kanssa iltalenkille :) 
Heippa taas seuraavaan kertaan!

2 kommenttia:

 1. Ihania sukkia :)
  Pienistä, aivan pikkiriikkisistä asioista tulee iso ilo päiviimme, kunhan vain hoksaamme ne :)
  Oikein mukavaa sadepäivää sinne, täbnäänkin :)
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Positiivisesti edelleen: täällä on satanut kesään verrattuna tosi vähän elokuun alun jälkeen.
   Ja höpsistä tuksu; meilläpä ei ole nytkään ollut sadepäivää. On saatu nautiskella 20 asteen lämmöstä! Töihin ajellessa kyllä radion säätiedotuksessa "uhkailtiin" iltapäiväksi sadetta ja ukkosta, mutta kattia kanssa -onneksi pieleen meni :)

   "Tapaamisiin" taas!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)