Lukijat

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Oulu katsastettu ja arki taas odottaa Esikoinen muutti kesällä kihlattunsa kera "Ouluun kouluun". Minulle oli nyt eka kerta piipahtaa viikonloppu heillä.
Ihana, kauniisti laitettu koti määränpäässä olikin.
 Passaa heidän siellä elellä.

Lauantaina  tutustuimme pikkuisen kaupunkikuvaan ja kävimme herkuttelemassa Burgeribaari Kauppuri5:ssa. Aivan huippuherkulliset syömingit - suosittelen. Paikka oli kovin pieni ja istumapaikkoja jouduimme odottelemaan, mutta limppari-, siideri- ja olut lasillista siemaillen aika hurahti mukavasti ja sitten päästiin itse asiaan.
Ei voi oikein edes puhua burgerista, ihan oikea annos eteen kannettiin. Ja miten hyvää!!!! .... no niin hyvää, ettei sanotuksi saa!
 Se tuli ainakin selväksi, että jatkossakin Oulussa vieraillessamme, kuuluu täst'edespäin ohjelmaamme tuolla ruokailu. Palvelu oli rentoa ja rempseää. Pisteet siitäkin.

Lankamaailma oli paikka, jossa minä halusin käydä.
 Mukaan tarttui yksi tuttu Step- sukkalanka aloe veralla ja jojoba öljyllä höystettynä sekä "tiikerilankaa" sukkia varten sekin sekä itselleni rukkasten alle pehmoiset alpacasilkki lapastarpeet. Mukava oli tutustua livenä ihmiseen, jonka blogipäivityksiä seuraan. Terveisiä vaan sinne :)

Pojan torkkupeitto on vielä vaiheessa, joten uutta potkua saadakseni, ostin paremman koukun.
Kärkkäiseltä mukaan napsahti joulukortteja varten tarpeita, mutta niistä ei tähän hätään sen enempää....

Joulu oli saapunut niin kauppoihin kuin kävelykaduillekin. Tuli tunne, että olen taas kaikin puolin myöhässä.... Taas tulee kiire kaiken maailman valmistelujen kanssa! Ihan tyypillistä meikäläistä :(

Tiernapojatkin kilpailivat paremmuudestaan tänä viikonloppuna:

 


Kerta se on ensimmäinenkin: Ihka oikeaan jääkiekko-otteluun minutkin marssitettiin.             Kärpät ja Ilves ottivat mittaa toisistaan. Kärppien 17 pelin voittoputki katkesi täyden hallin ( 6614 maksanutta katsojaa) todistaessa paikallisten tappiota. Suoraan sanottuna, en saanut mitään a-haa elämystä ja tuskin minua tullaan jatkossakaan kovin halleissa näkemään. Mielenkiintoista oli kieltämättä kuitenkin nähdä, miten aikaihmiset innostuu pelin tuoksinnassa ;).

 


 Tänään olikin kotimatkan vuoro.
Viime yönä sateli suunnilleen 15 cm lunta, joten matkaa tehtiin sitten ihan talvisissa tunnelmissa.

Kiitos superihanasta viikonlopusta Pojullemme ja Leppistytölle <3 !!!
Kotona odotti yllätys !!!!!

 Ihan itku pääsi, kun keittiöön oli ilmestynyt poissaollessamme uusi, mahdottoman nätti jouluverho, joulukukka, kaunis punainen joululiina sekä kynttilät pöydälle.
"Tonttu" oli jättänyt pöydälle kirjeen yllätyksestään. 
Tuota tonttua emme ennättäneet nähdä sen enempää lähtiessämme kuin palatessammekaan - oli hoidellut koirat viikonlopun ajan ja taikonut Joulun keittiöön ja lähtenyt jo huristelemaan omaan kotiinsa ennen paluutamme.
 
 


 Osasi tonttutyttäremme kyllä yllättää äitinsä ihan perusteellisesti <3 !!!

 Minä olen nyt vaan moneen kertaan illan mittaan käynyt ihailemassa yllätystä kostutetuin silmin..Iltalenkki koiran kanssa paljasti, että poissaollessamme oli joulutunnelma syttynyt myös kunnan pääväylälle. Perjantaina oli ollut jouluavajaiset: nyt sitten tunnelmaa luo tähdet valotolpissa ja iso valaistu kuusi kunnan talon liepeillä.
  

Voi, kunpa nyt pysyisi jo tuo valkoinen lumivaippa. Olisi niin paljon puhtaamman ja valoisamman näköistä ulkona.                     Ihanaa viikkoa teille kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Mukava viikonloppu, ja tuollainen tonttu voisi pyörähtää meilläkin :-) Olipa ihana yllätys!

  VastaaPoista
 2. Olipa teillä mukava viikonloppu kerta kaikkiaan. Ensin noin mukava vierailu ja sitten vielä mahtava ja mieltä herkistävä yllätys kotona! ♥

  VastaaPoista
 3. Olipas ihana kotiin tulo. <3
  Kauppurilta pizzatki maistuu hurjan hyvältä ja sitte kesällä jos käytte käykääs syömässä telttaravintolassa siinä torirannas, lurps! Minä meinaan taas Ouluun elokuun alussa haastamaan itteeni ja extreme runille. =)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että viihdyit Oulussa ja mukavaa kun poikkesit puodissa, tervetuloa toistekin! Tänään täällä sataa räntää, joten talventulo ehkä vähän siirtyy.

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)