Lukijat

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Myrskyn jälkeen on poutasää ??????

Huh huh ..... onneksi alkaa lopulta  Eino-myräkkä laantua. 
Eino-myrskystä on aiheutunut Pohjois-Karjalan pelastuslaitokselle kello 18 mennessä jo 75 hälytystehtävää, kertoo sanomalehti Karjalaisen nettisivusto.

Kynttilöille ja tuikuille on ollut tänään moneen otteeseen käyttöä ja välillä yritin illan pimeydessä neuloakin otsalampun avulla.

Tänään oli tarkoitus pari valosarjaa ripustella pihan puihin, mutta eipä tuonne Einon sekaan ollut menemistä. Ennättäähän tuota toistekin.

Piha ja tiet näyttää olevan "koristeltu" puista irronneilla oksilla ja risuilla. Milloinkahan ne ennättää raivata, kun aina tulen töistä vasta pimeän saavuttua .... vai otsalamppuko se on otettava siihenkin hommaan kaveriksi?

                                       Rauhaisampaa viikon alkua itse kullekin :) !

5 kommenttia:

 1. Täälä Pohjois-Pojanmaallakin kävi eino kylässä ja katkoi sähköt useaksi tunniksi. Onneksi meillä ei ollut hätää, kun ruoka ja pannukahvit ja tietysti talon lämmitys toimi puuhellalla, pönttö-uunilla ja kaminalla.

  VastaaPoista
 2. Teillä onki ollut hurja eino myrsky,meilläkin kyllä aika kovasti myrskysi muttä ei niin paljon kuin teillä ei ollut meillä sähkö katkoja. Onneksi iltaa kohen laantui:)

  VastaaPoista
 3. Melkoinen myräkkä oli meilläkin, mutta tällä kertaa selvisimme ilman sähkökatkoja. Edellisen katkon jälkeen on taskulamppujen akut ladattu ja kynttilöitä pöydällä jo muutenkin tunnelmaa luomassa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä myrsky teki monessa paikassa pahoja,täällä ei ollut jonkunverra tuuli.Onneksi ei ole ilmaantunut henkilö vahinkoja.Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 5. haha..ja me oltiin pahimman rintaman alla. nyt ollaan sentäs sähköissä ja nettiyhteydessä mutta kännykät viel pimeenä :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)