Lukijat

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Huoltohommia

"Emännyys teki minulle täyshuollon: Nyt on taas siistit kynnet, tassukarvat lyhennelty ja turkki perusteellisesti pohjaturkkia myöten avattu ja harjattu. Kestän homman nurisematta kuin mies, mutta vähän kuitenkin nöyräksi moinen homma vetää..."

"Olen ansainnut palkkion, vai mitä?"

"Minkäs takia sinulla on tuollainen töllönen kädessä? Lähtisikö pipi pois nuolemalla?"

Päivällä olin mukamas isonakin apuna ohjailemassa, että peräkärry tulee pakittamalla omalle paikalleen. En sitten huomannut itsekin takaperin kulkiessani maassa olevaa puulavettia ja kaaduin siihen persauksilleni ja tottahan toki otin  vaistomaisesti kädellä vastaan. Peukalo nuljahti ja käsi solahti laudan rakoon. Sattui niin himskatisti, mutta nyt on jo onneksi parempaan päin. Olisi ollut aineksia isompaankin haaveriin :(


*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Ti 07.08.2012

Taisin nuolaista ennen kuin tipahti.
Maanantai meni käden kanssa suht' hyvin, mutta tänään oli vasen peukku ihan jumissa ja lisäksi vissiin teloin kaatuessa myös oikean kätenikin, koska siitä kädestä ei ole tänään kärsinyt pikkurilliä koukistaa.
"Pikkuisen" vaikeuttaa taivuttamisarat sormet arkiaskareita ja työntekoa, mutta toivotaan, että huominen olisi jo helpompi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)