Lukijat

perjantai 10. elokuuta 2012

Arkeen paluuta

Puoli toista viikkoa töitä takana - on harventunut blogikirjoittelu töiden myötä loma-aikaan verrattuna.
Uudet kuviot työelämässä on lähtenyt sinällään ihan hyvin käyntiin, joskin alkavalla viikolla pääsen työtiimini kanssa varsinaisesti "sorvin ääreen". Uusi on aina uutta ja sitä joutuu laittamaan itseään hieman erilailla likoon. Niinpä iltaisin on aika naatti olo ja pienet tirsat on tullut useana iltana otettua. Samoin työaika on muuttunut hieman iltaisemmaksi + työmatka pidentynyt, joten illat kotona tuntuu jäävän kovin lyhyiksi. Toisaalta, en minä niin älyttömästi aikaisista aamuherätyksistä tykkää...... eli puolensa ja puolensa asioilla.
Maanantaina sitten alkaa koulutkin ja pahnan pohjimmainenkin pääsee kiinni normirytmiin. Muutaman illan verran on tässä ennen arjen alkamista  pikkuhiljaa käännelty valvomis- ja unirytmiä kohdilleen - vaikka tuleehan ne aamuherätykset hieman joka tapauksessa pitkän loman jälkeen kirpaisemaan :(.

Orvokkipeiton valmistumisen jälkeen kuvittelin laittavani neulepuikot heilumaan, mutta kuluneen viikon ajan on käsityöt saaneet olla ihan paitsiossa: sunnuntaisen kaatumisen jäljiltä ei sormet oikein vieläkään ole tuntuneet siltä, että tekisi mieli edes yrittää niitä koukistella puikkoja pitämään. Nyt on liikeradat jo paremmat, joten josko edes jotain etenemistä lankojen kulutuksessa viikonlopun aikana tapahtuisi......

Näiden kahden vuoden aikana, mitä koira on meillä ollut, ei ole tarvinnut kertaakaan ostaa kuivamuonaa normaalihinnalla, vaan aina on lemmikkitarvikeliikkeessä sattunut hyvä tarjous sopivaan saumaan. Nytkin liikkeessä oli tarjous, mutta netissä seikkaillessani löysin huomattavasti halvemman ostospaikan:  http://www.zooplus.fi/shop

Lopputulos oli, että sama kuivamuona ja yhtä isoissa pakkaussäkeissä saapui kotiovelle 40€ halvemmalla kuin mitä, jos olisin käynyt ne ostamassa lemmikkieläinliikkeestä suoraan. Edullisempia oli muutkin hankintani.Sunnuntai-iltapäivällä tein tilauksen ja maanantaina aamulla aikaisin tuli jo sähköpostiviesti, että tilaamani tavara on pakkaamosta lähdössä kohti Suomea. Suomen päässä puolestaan tilaus toimitettiin suoraan kotiovelle. Ja kun tilauksen arvo oli yli 39€, niin ei tullut edes lainkaan postimaksuja. Uskomattoman hyvää ja nopeaa palvelua - ja lisäksi edullisesti.

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva, että löysit kuivamuonaa noin edullisesti. Meidän koira piti lopettaa jo yli 5 vuotta sitten, ja viimeisen vuoden ajan hälle piti syöttää kallista maksasairaan koiran muonaa. Olisinpa silloin löytänyt tuon nettikaupan.

  VastaaPoista
 2. Minä ostan koiranruoan varastomyynnistä. Monta kertaa olen saanut vähän kärsineen säkin alehintaan ja viimeksi sain kissanruokaa puoli-ilmaiseksi, koska sen parasta-ennen-päivä oli juuri mennyt umpeen. Tarjousten seuraaminen kannattaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi Tervetuloa lukijakseni Huopatossunen :)

   Poista
 3. Kiitos kommentista, niitä arvostaa kun tuntuu, että hiljentyneen bloggauksen vuoksi silloinkin kun bloggaan jättävät lukijat kommentoimatta. Tuo Vuodatuksen pitkä käyttökatko kyllä vaikutti bloggausintoon.
  Zooplussaa ollaan meilläkin käytetty, mutta ruokaa en ole sieltä hoksannutkaan ostaa. Pitääkin laittaa mietintään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suht' säännöllisesti käyn kurkkaamassa sivusi. Olikin sinulla ehkä niitä ensimmäisiä blogeja, joita olen alkanut jossain vaiheessa seuraamaan - en vaan muista enää, mistä luoksesi ekaa kertaa seikkailin.
   Ja jos en väärin muista, niin Zooplussan sivulla kävin joskus sinun vinkkaamanasi ...... olikohan, että Orvokki sai jonkin agilityradan tms. sieltä........ muistanko oikein?

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)