Lukijat

lauantai 28. heinäkuuta 2012

"Von Haaret" lomalla :)

Aikoinaan olin Tuulikki-tädillä " vara-äidillä" hoidossa vanhempieni ollessa töissä. Minulla ei ollut siihen aikaan vielä sisaruksia ja Tuulikki-tädin lapsista muotoutui minulle tavallaan sisarusten korvikkeita :). *Sisko* on asustellut perheineen jo yli 40 vuotta Ruotsissa, mutta aina muutaman vuoden välein he tekevät lomamatkan entiselle kotiseudulle. Niinpä minäkin hurautin kotijoukkojeni kanssa lomalaisia tervehtimään..... 

Oli kyllä superihana jälleennäkeminen :) :) :) - Ollapa näitä useammin!


Matkaa lomalaiset taittoivat uudenkarhealla asuntoautollaan. Taatusti mukavaa matkantekoa pitkällä reissulla, kun "koti" kulkee mukana ja omassa autossa on sitten hyvä yöpyä määränpäässäkin. Oikein kivan oloinen menopeli!

Äitini on kädentaitaja sanan todellisessa merkityksessä. Ihailtiin hardangerkirjaillut liinat, tiffany-lasityöt ja muuta kättentyöt.Luvattoman harvakseltaan on tullut nykyisin Ruotsin ja Suomen välisiä yhteyksiä pidettyä. Lupasimme parantaa tapamme puolin ja toisin - onhan tämä nykymaailman meno tuonut tähän ongelmaan monenmoisia mahdollisuuksia...p.s. Tervetuloa lukijakseni sinä uusi jäsen :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)