Lukijat

sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Kukkapäivitys jälkijunassa

Kesä on mennyt vauhdilla. Alkukesästä lomalla, sitten muutama viikko töissä ja nyt on sitten loman toinen jakso menossa.
  
Heinäkuun alun pihakuvia siirtelin kamerasta blogiin, mutta en siinä hötäkässä ennättänyt tehdä päivitystä loppuun. Niinpä tämä "tilannetiedotus"pihan kukkimisvaiheesta tulee lipo kolmisen viikkoa jälkijunassa. Pitäisikin napata taas ajankohtainen tilanne.
Toukokuussa aloitettu pikku luotolainenkin

(pikkujätkän villapaita) on muuten vielä kesken :(

Paitaosa tehty, samoin toinen hiha. 
          Jatkoinspiraatiota odotellessa....
Väririkasta kesän jatkoa - nautiskellaan!

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kukkioita sinulla Tämä kesä sitten oli tälläine hyvin kylmä
  Hyvää heinäkuun loppupuolta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat onkin oikeastaan tykänneet tällaisesta viileämmästä. Jaksavat kukkia pidempään mitä helteillä. Tänään olikin lehdessä, että nyt on kylmin kesä kymmeneen vuoteen.
   Meilläpäin piti alkaa helle huomenna, mutta onkin sääennuste muuttunut ja sataa,sataa ropisee tänään, huomenna, ylihuomenna..... Torstaina kenties päivä paistaa lämpimämmin.

   Poista
 2. Ai meillä on näköjään tämmöinen samanlainen päivitystahti ;) On sulla komea puutarha, vau! Mulla on lähinnä viidakko tällä hetkellä, mutta on täällä jotain raivaustakin tehty. Jospa ensi kesäksi saisi pihan suht koht kuntoon. Puun kaadot ovat hidastuttaneet hommia, vielä pitää muutama saada pois, että pääsen laittamaan yläpihaa kuntoon. Hyvää lomaa, nyt ne lomasäät vasta kuulemma alkavat :) Vaikka itse en tykkää kovin kuumasta, niin monihan siitä nauttii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en mikään helletyyppi ole. Parikymmentä on aika passeli kesäkeli. Nyt on kyllä heitellyt aika paljon kelit. Iltaisin ei oo ollut merinonovillapaita yhtään liikaa koiraa käyttäessä pissireisulla.

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)