Lukijat

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Ei meinaa sekaan mahtua


 Tämä kesä on ollut yhtä ihanien juhlien aikaa. Ensimmäisen lapsenlapsen kastejuhla, kuopuksen rippijuhla, kummitytön ylioppilasjuhlat ja viikko sitten tyttären häät <3. Vielä muutaman viikon kuluttua saamme kunnian osallistua toisen kummitytön hääjuhlaan.

Kauniita, herkkiä, tunteita tulvillaan olevia ilon juhlia. Kaikki juhlat niin päivien merkkihenkilöiden näköisiä!

Kasvihuone on muuttunut viidakoksi.


 Kurkkuja on tullut pilvin pimein ja tomaatit alkaa kypsyä. 

Keltaisia tomaatin kukkia on vaikka kuinka paljon- tuskin ennättävät punaisiksi tomaateiksi  kypsyä tälle kasvukaudelle.

Chilit oli viime kesänä pieniä pehkoja.
Nyt isoja, täynnä raakileita olevia pensaita. Tulee varmaa toista sataa chiliä.


Ja juhlan paikkahan se oli sekin,kun muutama päivä sitten vietettiin tyttären koiran 3-vuotis syntymäpäivää.... tai siis oli koirakavereille juhlan paikka. Kaksijalkaiset jäivät tällä kertaa ilman herkkuja ;)


2 kommenttia:

  1. ompa teidän kesään mahtunut monta iloista juhlaa. Onneksi ilon juhlia.
    Nyt jo kanaattaa kyllä kastksita latvat tomaateista etteivät lisää tee kukkia ja nopeuttaa kypsymistä. Onko nuo pensastomaatteja kun noin kovin tiuhoja ovat?

    VastaaPoista
  2. Ai niin - kiitos mummeli neuvosta. Tämä on vasta toinen kesäni kasvihuoneen omistajana. Luinkin tuosta latvojen katkaisusta viime kesänä, mutta enpä enää muistanut. Nyt se tehty.

    Kyllä, pensastomaatteja on nuo kuvan etuosan tomaatit. En oikein ole osannut niitä varmaan oikeaoppisesti hoitaa ... tai olla hoitamatta. Muista tomaateista olen kyllä varkaat napsinut jne., mutta tuosta pensastomaatista varovaisemin (jotain olen poistanutkin), kun semmoisena pöheikkönä kasvaa. Mitenkähän sen kanssa olisi pitänyt toimia?

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)