Lukijat

lauantai 15. elokuuta 2015

Namia lähimetsästä

Onhan niitä metsän antimia vielä tarjolla ihan kiven heiton päässä kotoa vaikka muitakin kerääjiä taatusti taajama-alueen lähimetsässä on.
Minulle oiva paikka, kun olen aivan onneton suunnistaja metsässä. Onnistun kadottamaan suunnat jo pienen samoilun tuloksena.

Elokuu on alkanut aikaslailla tavanomaiseen tapaan. Lomat pidetty ja työarki polkaistu käyntiin uusin haastein. 
Satoa kerätty, nautittu ja säilötty niin metsästä, marjapensaista kuin kasvihuoneestakin. Mustaherukkahyytelöt keitetty, muuten saa ne marjat vielä kypsyä hieman aikaa.

Ikkunoiden pesu olis lähiaikojen projekti. Eivät olekaan olleet miesmuistiin noin likaiset. 
Mutta se aloittamisen vaikeus ja kehtuutus!!!

Neulomisissa olen aiemmin pitänyt ehtona, että entinen työ pitää olla neulottu ennen kuin uutta ottaa puikoille. Nyt sekin periaate on näköjään lipsunut. Neulenurkkauksesta löytyy neljä eri keskeneräistä työtä. Ei hyvä. Ei sovi minun tavoille. Miten tässä onkin noin päässyt käymään?

Kaunis aurinkoinen viikonloppu. Nautitaan tästä ihanuudesta. 
Mukavaa viikonloppua!3 kommenttia:

 1. Mulla on aina useampi työ yhtäaikaisesti puikoilla. Sit jossain vaiheessa tulee stoppi ja teen muutaman valmiiksi ennen uusia aloituksia. Mielialan mukaan neulon... Aivottomasta ajatusta vaativiin. Tämä toimii mulla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu ainakin nyt, että en sen vertaa saa valmista, kun ripaisun sitä ja tätä teen. Täytys varmaan ottaa itseään niskasta kiinni....

   Poista
 2. Nyt on jo syyskuu, minne nämä päivät vierii. Onneksi aurinko paistaa tänäänkin. Toinen siellä kuvassa on itse suloisuus. <3 Kivaa päivää <3

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)