Lukijat

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Hailuoto


Kesäloman, vol 2, loppupuolella ajaa hurautettiin Ouluun muutamaksi 
yönseuduksi. Hailuoto oli käymätön paikka, joten sitäpä suuntasimme ihailemaan. Kyllä kannatti! Jotenkin se oli niin omanlaisensa kokonaisuus <3. Vanhoja, punaisia rakennuksia, tuulimyllyjä, jäkäläistä kangasmetsää. Lumoavan kaunis merimaisema!
Aivan ihana palvelu saaren ääripäässä olevassa matkamuistomyymälässä. Niin aurinkoisen iloinen naishenkilö kertoi mielenkiintoista tarinaa luotolaisesta eli tikkuripaidasta. Komeita paitoja olisikin ollut myynnissä....Kipinä jäi elämään saarelta lähdön jälkeen niin maiseman kuin paitojenkin suhteen. Nyt olen kahlannut nettiä ja kirjastoa etsien ohjetta paitaan. Ehkä se jossain vaiheessa on minullakin puikoilla...
Samoin kuin kenties jossain vaiheessa palaamme Hailuotoon vielä useamman päivän visiitille tutustumaan paikkaan lähemmin.


8 kommenttia:

 1. Näyttää kauniilta paikalta! Itse en ole koskaan käynyt tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman kymmenen kilometrin päässä Oulun sykkeestä oltiin sitten jo ihan eri maailmassa. :)

   Poista
 2. Hailuoto on varmsti näkemisen arvoinen,olen sieltä nähnyt paljon kuvia itse en ole koskan käynyt
  näyttää sinunkin kuvat mukavilta kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauttamatkakin oli ihan kiva kokemus. Paljon oli kulkijoita; ihan täysi oli lautta kumpaankin suuntaan.

   Poista
 3. Kaunista on Hailuodossa ja lauttamatkalla näkee merta. Se on oma elämys sisämaan kasvatille. Viime kesänä ajelimme siellä. Hyvää elokuun alkua Pohjois-Karjalaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Paljon olen minäkin saanut nauttia Höytiäisen ja Pielisen olemassaolosta ( isoja järviä), mutta kyllähän meri on näköjään vielä asia erikseen.
   Mukavaa loppukesää ja alkavaa syksyä sinullekin!

   Poista
 4. Häpeäkseni täytyy tunnustaa, että koskaan en ole käynyt Hailuodossa, vaikka yksi lukioaikainen luokkakaverikin oli sieltä kotoisin! Mökiltä ei olisi edes mahottoman pitkä matka ... ehkä ensi kesänä sitten ...

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)