Lukijat

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Sieltä se kesä tulee pikkuhiljaaTällä viikolla on lumet hävinneet vauhdilla, vaikka säät eivät varsinaisesti olekaan kovin kummoisia olleet. 

Raparperit ovat työntyneet jo lumen rippeiden seasta esille ja ensimmäiset kevätkukkaset lupailee kasvukauden alkamista meidän korkeudella.


Piha-alueella on vielä lunta paikoitellen ja sulaneilla kohdillakin on niin märkää, että haravan on syytä antaa nojailla ihan rauhassa vielä aitan seinustaan.


Pitkäkuonon kanssa ollaan kaksistaan viikonloppu. Harvoin näin, niin tuntuu hieman oudolta. 

Hyvä tilaisuus vaikka pitää maratonkatsonnat tallennetuista tv-sarjoista, joita ei ole ennättänyt katsoa ajallaan. Taisi tulla Kaksnelonenkin jo viime kesänä ....

5 kommenttia:

 1. Siitä se kevät keikkuen tulevi kun lumet häviää ja maa alkaa kuivua vähitellen. Ihanaa aikaa, tulis vain taas lämmin.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen olikin kiva kävellä luonnossa kaikessa rauhassa pitkäkuonon kanssa ja kuunnella kevään ääniä auringon pilkistellessä. Tänään taitaakin olla harmaa päivä. Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Kyllä se sieltä tulee koko ajan kesä lähemmäs. Meillä täällä länsirannikolla jo leskenlehdet kurkistelee... vähän pelkäsin tuossa räntäkelin vuoksi, mutta tänään lenkillä ollessa ne samat kukat sieltä kurkisteli. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli eilen aurinkoa, mutta täksi päiväksi on luvassa harmaata ja sadettakin.

   Poista
 3. Hei, raparperit putkahtelemassa täälläkin penkissään ihan samassa tahdissa kuin siellä Pohjois-Karjalassa. Kesän ensimmäistä raparperipiirakkaa odotellessa...

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)