Lukijat

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Työtä ja hupia


 Lomaa on pitkälti vietetty mökkeillen. Auringosta, veneilystä, kalastelusta ja savukuhasta nautiskellen. Oltu vaan ja ladattu akkuja työarkea varten ;)

Tällä välin on näköjään mehtäemäntä liittynyt joukkoon: Hei vaan ja tervetuloa :)!


                       
                    


Kotona kukkien kastelureissulla käydessä odotti yllätys. Naapurien pihassa oli menossa puiden kaataminen. Monesti onkin keskenämme puhuttu, että suuret puut varjostavat tosi paljon auringon tuloa talomme päätyyn ja nurmikko on siinä melkoisesti kärsinyt. Nyt pihaan tulee valoa, mutta toisaalta taitaa naapurin urakka tietää meillekin vastaavan rahareiän: meidän puolella rajaa olevat kuuset on nyt ihan kamalan näköisiä. Alaosat ovat olleet vuosia ilman valoa ja ovat nyt rungosta täysin paljaita. Latvoissa vaan vihreät piippanat.
Ei ehkä tämän vuoden juttu meidän osalta, mutta varmaan ensi kesänä rajapuut lähtee meiltäkin..... Välillä mallin vuoksi askarettakin: oli lainassa pesuri, joka pesee ja samoin tein vetää vedet pois. Älyttömän kätevä laite! Puhdasta tuli ja matot jäivät vaan ihan pikkuisen kosteiksi. Eikä tarvinnut päivä tolkulla jännätä, että tuleeko sadekuuro vaiko ei ja kastelee pihalla kuivamassa olevat matot.Yhdessä kesäteatterinäytöksessä tuli käytyä loman aikana.Tulitikkuja lainailtiin 
 mukavassa ja kepeähenkisessä näytelmässä.

2 kommenttia:

 1. Teillä siellä on ollutkin melkoista haipakkaa.
  140-v-juhlat oli ihanat!
  ja puuhat jotenkin tulee niin liki :)
  mukavaa viikon jatkoo
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Sinulla on niin kaunis ylä kuva eli pannari tykkään kovasti siitä. Kyllähän puut varjostavat kovasti jos on lähellä tonttia,no nyt sitten pääsee aurinko paistamaan kun ne on kaadettu pois Mukavaa aurinkoista viikonloppua:)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)