Lukijat

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tehotrio muuttopuuhissa


Kippis tulevalle urakalle !!!
Opiskelut ohi ja valmistumisjuhlat juhlittu, joten on taas aika seuraavan askelen: Muutto Oman Kullan kanssa samaan kaupunkiin, isompaan asuntoon ja leivän tienuuseen. Äippä-anopin apua pyydettiin ja sitä mielelläni myös annoin, kun lomallakin kerran olen.

Aikataulujen tiukkaa sovittelua suunnittelu aluksi oli, kun kuvioissa on leiripäivystystä ja kolmivuorotyötä.
 Osa muuttokuormasta lähti etunenässä muutamaa päivää aiemmin ja tehotriosta kaksikko (= minä ja tyttö) matkasi myöhemmin perässä junalla siivoushommiin.

 Trion kolmas jäsen oli varmaankin tuskan hiki otsalla säntäillyt etukäteen kaupan pesuainehyllykön edessä haalimassa tehotytöille puhdistusaineita, ettei vaan tulisi sanomista puuttuvista aineista ;).
Eikä kyllä päästy asiasta valittamaan. Hyvin valittu :) Saapumisiltana jäi aikaa kaupunkiin tutustumiselle ja herkuttelulle, sillä aikaa, kun kolmivuorotyöläinen otti unta ennakkoon kaaliin seuraavan yön työvuoroa varten.Sunnuntaiaamuna tehtiin vuoron vaihto.

 Yön töissä ollut jäi nukkumaan ja tyttöporukka lähti aamulla anivarhain uudelle asunnolle siivoushommiin. Harvemmin sitä tulee aikaisin sunnuntaiaamuna saunaa ja ikkunoita pestyä, kaappeja puunattua tai lattioiden pesua ja vahausta harrastettua.
Edellinen asukki oli jättänyt asunnon tosi siistiin kuntoon, mutta sitä vaan haluaa sen oman kädenjälkensä saada tehtyä kuitenkin.

 
Kuudentoista tehokkaan tunnin jälkeen saimme tyytyväisinä istahtaa saunan lauteille.
 Uusi koti oli nuorelle parille asuttavassa kunnossa. 

Vielä heille jäi kahdestaankin monta työvaihetta, kun molempien entisillä asunnoilla on tavaraa ja nekin asunnothan on siivottava. Kuukauden sisään sitten kaikki viimeisetkin tavarat on oikeassa osoitteessa ja olohuoneessa  uuden karheat huonekalut...

Kyllä tämän yhteisen kodin ja rauhoittumisen nuorelle parille jo mieluusti suo: 4½ vuotta joutuivat kahden kaupungin väliä - joka ikinen viikko - puolin ja toisin laukkujensa kanssa ramppaamaan.

Sitä se tietää, kun on nuori ja rakastunut :)

9 kommenttia:

 1. On se varmasti nuorille kuin uuden alku, kun yhteiseen kotiin pääsevät muuttamaan. Alkaa se arki, opiskelun sijaan työelämä ja yhteinen koti, Ah eikö tämä ole onnea jos mikä.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun nuoret pääsivät yhteiseen kotiin,Onnea heille.♥

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen yhteiseen kotiinne ja onnellisia hetkiä teille.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin :)

  Minä muuten siivoan usein viikonloppuaamuisin, kun silloin perhe ei ole häirtisemässä ;)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea nuorelle parille, on se vaan ruusuista aikaa tuo elämän alku yhdssä:)

  VastaaPoista
 6. Hei, " miten tabi toimii" tarkoititko kenties taplettia? Miulle tuli koirulin kuva:) Jos oli tarkoituksena, niin toimii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)
   Meille tosiaan ostettiin tabletti ja poika kokeili sitä huvikseen ja päivitys "karkasi" maailmalle.
   Poistimme sen, mutta enpä hoksannut, että se jäi näkymään teidän lukijalistoihin.
   Pikkuisen nolottaa.... ;)

   Poista
 7. ....mutta kun siirryin siun sivulle, väitti ettei sivua ole olemassakaan tai jotain sellaista.....

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)