Lukijat

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pullan tuoksua ja langan juoksutusta

Nyt on poijiltamme saatuun palautteeseen äiti vastannut:

Nuorimmainen poitsu kysyi tässä jossain mutkassa: "Etkö sinä äiti enää koskaan leivo pullaa???" Tunnustan, että viihdyn muualla kuin keittiössä paljon paremmin ;)
Nyt on sitten tänään tehty litran taikina ja leivottu korvapuusteja.
Tuntuivat maistuvan kylmän maidon ja Aku Ankan kyytipoikana :)


Esikoinen puolestaan jäi jouluna ilman uusia  villasukkia. Erehtyi nääs jossain mutkassa sanomaan, ettei uusia sukkia joka jouluksi tarvitse. Ja äiti ei sit hänelle tehnyt....
Jouluna kuului sitten pyyntö, että saisko hänkin kuitenkin uudet sukat???? 
Nyt sitten sukat odottelee valmiina reissusta palaavaa.
Lanka on Novitan Raitalankaa - uudesta kevään 2013 lankakartasta. Liekö taso taas laskenut vai sattuiko minulle maanantai päivän kerä?? 150 gramman kerässä oli viisi solmukohtaa! Ei tosi sellaisia, etä koko lanka olisi solmittu, mutta säikeitä jatkettu solmulla toisiinsa. Neuloin ne vaan sekaan, mutta käyttö näyttää kestääkö kohdat kunnolla.

11 kommenttia:

 1. Oih, maistuisipa lämmin pulla ja kylmä maito :)

  Kauniit sukat uudesta langasta! Sun kannattaa varmaan antaa palautetta Novitalle noista solmuista, ei ole ihan normia. Hyvittävät luultavasti kerän, näin minulle kävi kerran Nallen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sukkailija!
   Kiitos vihjeestä. Laitoin juuri kokeeksi palautetta laadunvalvontaan. Katsotaan, saanko vastausta.

   Poista
  2. Tänä aamuna olin jo saanut vastauksen. Tullut vastaus tämän päivän postauksessa.
   Hyvää toimintaa Novitalta!

   Poista
 2. Solmuista puheenollen, kummallista! Mä olen noita solmuja päivitellyt, vaan en ole tiennyt, että niistä voisi reklamoida...
  noh, mutta jokatapauksessa kauniit sukat ja taatusti maistuvaiset pullat :)
  Mukavaa viikkoa sinne!
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1-3 solmua menee näköjään normiluokitukseen. Joka tapauksessa Novitan toiminta kannustaa jatkossakin tekemään peruskäyttösukat SeiskaVeikan tai Nallen vahvuisista langoista.

   Poista
 3. Viisi solmua 150 g kerässä!? Huh-huh! Hyvä että annoit palautetta.

  Herkullisen näköistä pullaa. Minä kysyin pojilta ennen joulua, ovatko he kokonaan lopettaneet piparien leipomisen. Näemmä ovat :)

  VastaaPoista
 4. Oi oi miten herkullisia puusteja! Tahtoo kans! Just kylmän maidon kanssa parasta! Kivat sukat, toi on hyvä väriyhdistelmä sukassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta pikkuisen pliisu sinisten yhdistelmä, mutta henk.kohtaisesti en olekaan hirmuisesti sinisen ystävä...... toisaalta eipä tuo miesväki niitä minun pinkkejä ja violetteja mahtaisi itselleen hyväksyä. Joten hyvä näin :)

   Poista
 5. Oi joi joi! Kylmä maito ja tureet pullat, niin täydellistä! kauniit sukkaset!
  Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdeksan pullaakohan se oli, minkä tuo kuopus kehaisi syöneensä tuolla istumalla!!! Ehkä onkin hyvä, ettei tämä äiti pullia liian usein intoudu paistamaan. Suotakoon harvinaisherkkuna tuollainen paljous .....

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)