Lukijat

maanantai 5. marraskuuta 2012

Marraskuulle käännytty

Pyhäinpäiväviikonloppu alkoi oikein mukavasti perjantai-iltana: Esikoinen kera Leppis-tyttönsä saapui iltamme iloksi ja hellittelivät meitä herkullisella tortilla-aterialla. Mikäpä sen mukavampaa kuin saapua töistä kotiin valmiille ruualle ja hyvään seuraan! Harmiksi jäi kuvat ottamatta, mutta oikein hyvää oli! Kiitos molemmille kivasta ja rennosta illasta :)! 


Lauantaiaamuna kaasutteli vuorostaan lapsukaisista keskimmäisemme avokkinsa kanssa luoksemme.


Lauantaina oli  Pyhäinpäivä - joten haudoille kynttilöitä viemään hurauttelimme aamupäivällä. Illalla hautuumaat loistavat yhtenä kynttilämerenä, mutta se näky meillä jäi valoisaan aikaan kokematta. Kovin oli märkää ja kuraista jokaisella hautuumaalla, missä kävimme kynttilämme sukulaisten ja ystävän haudoille laskemassa.



Lauantainakin sain pysyä poissa ruuan laitosta! Lauantain tarjottavien herkullisuudesta vastasi "PeeTee" suussasulavilla sisäfilepihveillä höysteiden kera. On meitä siunattu kaikin puolin hyvillä  tulevilla miniöillä ja vävyillä!!!
Iltaa vietettiin rennosti  yhdessä ollen  sekä herkuteltiin tyttären ensi viikolla olevien syntymäpäivien tiimoilta.

Synttärisankari oli valmistanut ennakkoon kotonaan  makoisan appelsiinikakun uudella, lahjaksi toivomallaan sähkövatkaimella.

 Sunnuntai oli sitten äidin ja tyttären käsityöpäivä :
Joskus aikoinaan tuli ommeltua enemmänkin, mutta viime vuosina on ompelukone saanut makoilla aika rauhassa komeron alahyllyllä. Äitini on tosi taitava kädentaitaja ja jotain koen minäkin osaavani. Niinpä onkin ollut kiva huomata, että kyllä se tyttärenkin käsissä syntyy vaikka mitä kaunista ja kivaa, kun vaan aika ja inspis kohdalle osuvat. Toki opiskelun ja työssä käymisen yhdistäminen on jo itsessään sellaista sillisalaattia, että käsitöiden aika on varmaan hänen kohdallaan varsinaisesti sitten tuota tuonnempana.
 
Pääsääntöisesti toimin henkisenä neuvonantajana ja kilkuttelin omaa neulettani samalla eteen päin.


Ihan kokonaan en malttanut pysyä pöydän toisella puolella vaan pikkuisen oli välillä näppinsä kankaisiin upotettava.....

Hyvään vauhtiin ompelukset pääsi, mutta vahva nailonlanka loppui alkuunsa. Jotenkin oli kyllä myyjä kangaskaupassa laskenut aivan väärin langan menekin. Eipä tuossa mitään - nyt on taas lankaa lisää ja homma pääsee  jonain iltana jatkumaan, kunhan muu aikataulutus osuu kohdilleen....

Säätiedotus lupailee lumi- / räntäpyräkkää ensi yöstä alkaen. Vielä on leppoisa, kostea ilma ja mittari plussan puolella, mutta.........

Ajellaanhan sitten liikenteessä varovasti, jos ilma tosiaan muttuu sellaiseksi, mitä lupailtiin....
Mukavaa alkanutta viikkoa !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)