Lukijat

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Jemmavaraston kasvatusta

Nopsaan Novita toimitti viikonloppuna tehdyn tilauksen ( oli siis postikuluton viikonloppu nettikaupassa sekä kivoja tarjouksia). 
Toki lankaa olisi ollut yllin kyllin ennestäänkin, mutta heikkous, mikä heikkous - tunnustan !!!!

Työelämä on  mennyt jotenkin niin vaativaksi / kaiken mehun imeväksi, että tuntuu, ettei työpäivän jälkeen jaksa mitään ylimääräistä.Eikä hirmuisesti ole iltaruuan, koiran lenkityksen, saunomisen yms. jälkeen ylimääräistä aikaakaan. 
Hetken tovi aivotonta telkkarin tuijotusta (ennen tähän yhdistyi neulominen) ja  pää tyynyyn - käynti Höyhensaarilla - ja kappas kännykän herätys jo aloittaa ensin viiden minuutin "älykkäällä herätyksellä" ( lue: pikkuhiljaa, muka hellästi maanitellen heräämään) : joskaan en useinkaan tähän edes reagoi. 
-> sitten alkaa soida Titanic-melodia.....
 Ja sitten vielä kolme kertaa viiden minuutin välein torkutusta ....... ja sit pitäis olevinaan jaksaa nousta uuteen aamuun....... Ja päivän kierros alkaa alusta. 
Minäkö mukamas aamun torkku????

Eli: mitä minä oikeastaan noilla langoilla?
Josko tuota saisin jossain mutkassa roimasti uutta puhtia neulomiseen ja muuhunkin vapaa-aikaan. Tarvikkeita on jemmassa, vaikka eläisin 200-vuotiaaksi ;)
On aikoja jolloin tuntuu, että puikkoja on heiluteltava muutaman kerroksen verran jo ennen töihin lähtöäkin, mutta nyt ei vaan jaksa.
No, aika aikaansa kutakin -kyllä kai se virta taas löytyy jossain vaiheessa ...

6 kommenttia:

 1. Ihania lankoja! Hauska, kuinka niitä kertyy...
  Mukavia kutomisia :)
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voisikohan sitä neulomisaikaa ostaa myös jostain ;) ?

   Poista
 2. Lankahöperöt ovat oma rotunsa :)
  Henna

  VastaaPoista
 3. Minun pitäisi varmaan elää vieläkin vanhemmaksi, mikäli mielisin kaikki lankani ja käsityötarpeeni saada johonkin muotoon. tuosta jostain luin että tykkäät pinkistä ja violetista, niin minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei langat lopu, ei. Ehkä noin 27 kilon paikkeilla mennään tällä hetkellä, mutta silti ei välttämättä aina löydy sitä, mitä kaipaa..... ja joskus tuntuu, ettei noita jemmoja raaski käyttää. Ei tää ihan täysjärkisen hommaa ole ;)!!!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)