Lukijat

lauantai 18. elokuuta 2012

Sukkasatoa


Hitaanpuoleisesti on sukkapuikot minulla heilahdelleet - toivottavasti syksyisempien ilmojen myötä sitten innostus lisääntyisi. Tai no, syystä tai toisesta, en vaan saa aikaiseksi, vaikka mukavaa neulominen onkin. Noistakin sukista osa on ollut valmiina jo pitemmän aikaa, mutta lankojen päättely on odotuttanut luvattoman kauan. Koska päätteleminen on minusta supertympeää, koetankin jatkossa olla viisaampi ja päätellä langat jo sitä mukaa, kun sukka tms. valmistuu.

Vasemman puolimmaiset sukat lähtivätkin tänään kälylleni synttärilahjaksi Maria Drockilan kynttilän kera.
Lämpimät kiitokset päivänsankarille herkullisista tarjottavista ja mukavasta seurasta :) !

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Ja niitä pitäsi saada Jouluun mennessä aina monet, monet parit, mutta jostain syystä jokaikinen vuosi Joulun ajankohta pääsee yllättämään ;).
   Sukkajemma on kyllä olemassa, mutta aina sieltä vaan pitkin vuotta neulomukset häviää - ja kiva niin! Onpahan tunne, ettei heiluttele puikkoja turhaan :)

   Poista
 2. Hyvä sukkasato sinulla :) Neuleiden viimeistely ei ole kovin monen neulojan mielihommaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaan, että alku sadon korjuulle ;)
   Joulupukkia olen luvannut vuosittain autella lahjahommissa ja ainakin parikymmentä sukkaparia pitäisi syntyä ..... ja kiva olis tehdä joku isompikin työ, mutta saas nähdä, mihin aika riittää.

   Poista
 3. Ai että hitaanpuoleisesti?;D minulta hyvä jos yhdet kuukausessa tupsahtaa:) mutta aivan ihanan maukkaita värejä sieltä on puikoilta tipahdellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sinun padassa ne vasta maukkaat värit joka kerta onkin, mutta toistaiseksi minun on pakko hillitä sinuun yhteydenotto, kun pitäisi saada näitä entisiä varastoja ensin vähemmäksi.

   Poista
 4. Hei, mitä lankaa ovat sukat toinen oikealta, mikä värinumero. Herkulliset! T. Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Raija,
   lanka on Regian 4-fach haltbar Design Line by Kaffe Fassett.
   Vyötteen hävitin jo, kun tein loppulangasta sit lapaset. Netistä koluamalla olisin aika varma, että väri on 04454. En tiedä onko tuota väriä varsinaisesti enää myynnissä, kun kerien ostamisesta on jo aikaa - ehkä jopa muutama vuosi.

   Minulla on ollut noita muutamia värejä ja vielä taitaa olla jemmassa yhtä tai kahta väriä sukkapareja varten: tykkään, kun noissa langoissa on voimakkaat värit ja mukava kuviointi. Lisäksi laatu on kohdillaan. Kestävät hyvin jokapäiväistä & kokopäiväistä käyttöä oikein hyvin.

   Poista
 5. Ihania sukkia ja tosiaan saman kysymyksen tulin esittämään kuin Raija eli mielelläni kuulen mikä lanka on kyseessä? Upeat värit niissä. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa lukijakseni :)
   Tuossa yllä onkin se vähä tieto, mitä langasta sain selville.

   Väririkasta syksyä Sinullekin :)

   Poista
 6. Kauniita sukkia!
  Kiitos kun taas kävit kylässä ja jätit kommentinkin.
  On ollut aika hiljaista kun olen ollut vähän laiska päivittämään.

  VastaaPoista
 7. Kivapa Heimolassa onkin kyläillä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vaivannäöstäsi. Olis pitänytkin arvata, että lanka on Kaffe Fassetin, värithän sen jo sanoo. T. Raija

  VastaaPoista
 9. Voi pyhät pyssyt miten ihania lapasia ja sukkasia! En oo paljon ehtinyt tänne kurkkimaan enkä omaa blogia edes päivittämään, mutta jospa tässä kohta ehtisi...ehkä jo tänään ;) On ollut ensin surua ja sitten yhtä lentämistä koko loma, heh. Mukavaa loppukesää :)

  VastaaPoista
 10. Pikkuhiljaa... Se suurin suru on onneksi jo helpottanut, aika on tehnyt onneksi tehtävänsä. En ole ehtinyt koneella pahemmin käydä, mutta yhden päivityksen jos sain aikaiseksi. No, maanantaina alkaa taas arkinen aherrus ja elämä palaa sikäli uomiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania lomakuvia olikin blogissasi :)
   Tsemppiä arjen alkuun ja yritetään ottaa ilo irti alkavasta syksyn värien rikkaudesta.....

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)