Lukijat

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mehu-Maija tulilla


Eihän sitä meikäläinen saanut viikolla työpäivien jälkeen aikaiseksi marjapuskia tyhjennellä - vaikka kovasti niin etukäteen suunnittelinkin -  joten lauantai hurahti totaalisesti aamusta iltaan viinimarjojen kimpussa. Melkoisen rankalta  hommalta urakka tuntuikin -sai seisoa totaalisesti jaloillaan koko päivän - ja ilta oli jo suht' pitkällä ennen kuin keittiö oli siistissä kunnossa mehutehtailun jäljiltä.
Onneksi marjojen keräämiseen sain apua kotijoukoilta :)
Ja rehellisyyden nimissä: jäi sitä kerättävää vielä varmaan parin maijallisen verran odottamaan jotain toista päivää.....

Mutta tämä päivä saa olla lepopäivä! On syöty hyvin ja hölläillään....
Mukavaa Sunnuntain jatkoa kaikille :)


6 kommenttia:

 1. Oi sinua ahkeraa!
  Pidä ansaittu lepopäviä :)
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä tuosta ahkeruudesta, mutta voimille otti joka tapauksessa ;)
   Teidän pihamaalla sitä vasta onkin ahkeroitu!!

   Poista
 2. Heippa! Tulin piipahtamaan blogiisi:) Ahkerasti olet mehumaijaa lämmitellyt ja komian mehusaaliin keitellyt, oma tekemä mehu on niin hyvää:) Kauniita töitä blogissasi, ihana puutarha ja koira-herra valloittava:) Ihanaa syksyä sinulle! T: Näpertelijä neulomon puolelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan,
   Kiitos, kun jätit kommentin ja tervetuloa uudestaankin :)

   Poista
 3. No niin minäkin tulin katsomaan miten olet ollut ahkerana! monä taas yritä laittaa Vuodatuksessa kuvia takaisin,minkä kerkiän ja viitsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ison harmin Vuodatuksen sähkökatko aiheuttikin ja pitkältä ajalta. Blogeissa kun aina tahtoo tekstit ja kuvat liittyviä toisiinsa, niin alkuperäiset tekstit tuntuu aika oudoilta kuvan yht'äkkiä kadottua :(

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)