Lukijat

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Väriloistoa

Eilisilta päättyi näin - eikä kylläkään ole mikään tavallisuudesta poikkeava näky tänä kesänä. Eipä tuo tämänkään päivän lämpötila kuumuudella helli : pitkälle päivää meni, kun mittari näytti edelleen +13.

Koirakaveri kävi pihassa leikkimässä :)Oranssikeltaiset liljat ovat parhaimmillaan.

Kirkkaanpunaisetkin ovat jo kukassa.

Tämä on 12. kesä, kun seuraan tämän Pionin kasvua ( talomme edellisen omistajan istuttama) - parina kesänä on tulut 1 tai 2 kukkaa, mutta nyt luvassa "ennätys" ja kukkia aukeamassa seitsemän.


Keijunkukan hentoa kukintaa ei vielä kuvissa aiemmin ole tainnut vilahtaa....Palavarakkaus putkahtelee milloin mistäkin....Mummilan pihasta joskus tuotu Valamonruusu tuuhettunut ja kasvanut täyteen korkeuteensa ja siitä on tullut siis "iso tyttö". Kuviin en saa vangittua sitä kukkapaljoutta, mikä parhaillaan heloittaa - saati tietenkään huumaavaa tuoksun tuulahdusta.

Mansikkamaa on aika uusi : tänä kesänä saadaan siitä ensimmäistä kertaa jopa satoakin, eikä palkästään ykkösmarjoja. Tosin suojausyrityksistä huolimatta Räkätit näköjään ennättävät myös osingoille.

Leppiksen synttäreilläkin piipahdettiin. Onnea vielä kerran ja kiitokset herkullisesta kakusta :). Tullaan sitten taas niitä jatkokokeiluja koemaistamaan ......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)