Lukijat

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Työarki lähestyy pikkuhiljaa

 
 "Työnnän pullat uunihin, vedän ulos valmihit" .... Noinhan sitä lastenlaulussa luritellaan, mutta tällä kertaa uunista tupsahti violettikärkiset rakennekynnet.
 Kesän alussa höyrähdin loman viiraamana rakennekynsiä kokeilemaan. Yritystä on ollut joskus aikaisemminkin, mutta huonolla menestyksellä. Mutta tällä kertaa .......
 - eihän sitä varmaan saisi tunnustaa, mutta nyt olen tykännyt! Kädet on siistinnäköiset, rakennekynsi paljon vahvempi kuin oma ja sormenpäät eivät ole lainkaan pykineet auki, niin kuin "normioloissa". Joskin vaatiihan tämä "hienostelu" sitten sitoutumista muutaman viikon välein huoltokäynteihin.Aika aikaansa -katsotaan nyt, minkä aikaa tätä leikkiä leikitään . Kiva on välillä vähän hemmotella itseään ;)

                                           
                                          *     *     *     *     *


 Tänään olikin sitten totaalinen lomalaisen "ruotuun järjestys-päivä": Mallistaan uloskasvanut hiuskuontalo taltutettiin saksilla ja kampaaja-Heli loihti kahdella eri sävyn vaalella, ja yllätys, yllätys violetilla, pirteän työhönpaluu-lookin :)


                  Nyt, kun on kesän kirmannut valmiiksi huollettu, niin voi vielä loppu heinäkuun hölläillä :) :) :)

 Elokuun alusta alkaa sitten uudet tuulet puhaltaa entisen työnantajan, mutta uusien työkavereiden kanssa. 
Ennen kävellen tai pyörällä taittunut työmatka vaihtuu autolla huruutteluksi 25 kilometrin päähän.


Pinkin sävyiset Liljat ilahduttavat seuraavaksi. Onneksi suurinosa on vasta nupuilla - olisi  muuten tämän päiväiset kovat sateet varmaan kaataneet / pieksäneet kukinnot.4 kommenttia:

 1. Vau mitkä kynnet. omani ovat taas kesän hommissa romahtaneet täysin. Lijasi on myös kaunis, minun pisteli poskiini lilja-kukko ja taisikin olla sitten viimeinen lilja pihassani forever!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^
   O-ou, lilja-kukoista olen lukenut / kuullut, mutta onneksi toistaiseksi siltä riesalta olen säästynyt. Kop-kop-kop - tätyy koputtaa maalaamatonta puuta!
   Mulla on aika paljon Liljoja, joten tuhoa syntyisi........

   Poista
 2. No johan tärppäsi tämä linkki ;D Vau, hienot kynnet, mulla oli vuosi sitten ekan kerran ja muutamat eri kynnet laitatin, mutta eihän ne mulla pysyneet...liikaa kai lutraan vesien kanssa. Mä katsoin ensin, että mitkä soppakulhot nuo kipot ovat, että ootko tehnyt urakalla kasvissosekeittoa tms., mutta ne olikin hiusvärikulhot ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ Ihmeen hyvin tämän kesän kestäneet ..... Lienen laiskotellut koko kesän ;)

   Saas nähdä, miten sit töissä oloa kestävät.......

   Tervetuloa näille sivuille :)

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)