Lukijat

tiistai 23. syyskuuta 2014

No, onkos tullut talvi, nyt kesän keskelle?? .... Vai mitenkäs se laulu menikään?

Muutos kertalaakista!

Päivälämpötilat pyörineet lähempänä kahtakymppiä viime viikollakin ja nyt sitten räväytti lumen maahan.
Lunta luvattu muutamaksi päiväksi.
 Auto sai talvitassut alleen, on nääs siihen malliin teilläkin lunta - toivon mukaan voidaan vielä vaihtaa kesärenkaat takaisin joksikin aikaa ennen oikean talvea tuloa.
Ei tää voi vielä talveksi kääntyä - eikä käännykään. Nih! ;)

6 kommenttia:

 1. Nopea oli teillä muutos, meilläkin kyllä kylmä tuli mutta ei mitään sadetta kuitenkaan, mutta jäätävän kylmä pohjoistuuli antaa tuta mitä se talvi sitten taas onkaan. Kyllä teiltäkin vielä lumet sulaa pois nyt syksyllä, ei tule ihan vielä oikea talvi.

  VastaaPoista
 2. Teille on nyt tullut vähän talven makua kylmää ja lunta . ei ole kivaa tuo kylmyys joutuu vaatetta laittamaan enemän päälle. Meillä ei viellä ole ollut pakkasasteita on kukkaset viellä säilyneet :)

  VastaaPoista
 3. Samanlainen talvikeli on täällä. Mutta taitaa tulla lämpimämpää ilmaa loppuviikoksi, joten ei taida vielä talvi tulla, onneksi :)

  VastaaPoista
 4. Hurja! Meilläkin maisema oli valkoinen kahtena aamuna, mutta päivän mittaan suli pois -onneksi. Eilen olin pennun kanssa lenkillä lasten harkkojen aikana, +2 astetta ja räntäsadetta, kyllä tuli kylmä!

  VastaaPoista
 5. Hurjaa!täälä ei vettä kummempaa ole taivaalta tullut!

  VastaaPoista
 6. Niin kova tuuli ollut muutaman päivän, että sukat pyörii jaloissa! Lunta ei vielä ole onneksi tullut. Kiva blogi sinulla :).

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit käynnistäsi viestin :)